6sept

Rouwharten Uitvaartbloemist Nederland

Wanneer u een rouwhart wilt bestellen voor een uitvaart , heeft u de mogelijkheid om verschillende modellen te bestellen. Bij uitvaartbloemist Nederland staan we garant voor een mooi en stijlvol rouwhart gemaakt met de mooiste bloemen naar keuze.

We hebben een aantal selecties gemaakt voor u uit ons gehele bestand.

Graag nodigen we u uit om een oordeel te geven over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van rouwharten uitvaartbloemist.

 

6sept

Rouwkransen Uitvaartbloemist nederland

Wanneer u een mooie rouwkrans wilt bestellen voor een uitvaart hebben wij als specialist een kleine selectie gemaakt van de mogelijkheden die er zijn. Bij uitvaartbloemist Nederland staan we garant voor een mooi en stijlvol rouwarrangement gemaakt met de mooiste bloemen naar keuze.

We hebben een aantal selecties gemaakt voor u uit ons gehele bestand.

Graag nodigen we u uit om een oordeel te geven over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van rouwkransen uitvaartbloemist.

 

6sept

Rouwboeketten Uitvaartbloemist Nederland

Een selectie gemaakt van rouwboeketten door uw Uitvaartbloemist.

 

 

Bekijk ons aanbod rouwboeketten online:

 

 

6sept.

Rouwstukken Uitvaartbloemist Nederland

Wanneer u een mooi rouwstuk wilt bestellen voor een uitvaart is het prettig als u een overzichtelijk en ruim aanbod heeft. Bij uitvaartbloemist Nederland staan we garant voor een mooi en stijlvol rouwstuk gemaakt met de mooiste bloemen naar keuze.

We hebben een aantal selecties gemaakt voor u uit ons gehele bestand.

Graag nodigen we u uit om een oordeel te geven over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van rouwstukken uitvaartbloemist.

 

6Sept

Haagse Duinen Den Haag

Bloemen bezorgen bij Haagse Duinen:

 

Crematorium Haagse duinen :

13okt

westgaarde

Op vrijdag 2 november is het Lichtjesavond in Herdenkingspark Westgaarde. Het park is dan prachtig verlicht. Met een fakkeloptocht, gedichten, muziek en dans wordt samen stilgestaan bij de dierbaren die wij moeten missen. Iedereen is welkom.

Iedereen is welkom

Lichtjesavond op Westgaarde is op vrijdag 2 november van 18.30 tot 20.30 uur. Entree is gratis . Westgaarde, Ookmeerweg 275 in Amsterdam.  

6sept

crematorium Laren

Crematorium Laren werd op 21 januari 2019 in gebruik genomen. Het crematorium ligt tussen Hilversum en Baarn en richt zich op mensen uit ’t Gooi.

Het crematorium ligt in een bosrijke omgeving en biedt ruimte voor kleine en grote uitvaarten. Wie eerder een kijkje wilde nemen hoe het crematorium er van binnen uit ziet kon van 16 tot en met 19 januari langs komen. Het crematorium was die dagen tussen 10.00 en 16.00 uur open voor het publiek.

 

Crematorium Laren

Weg over Anna’s Hoeve 1

1251 SW LAREN (NH)

Uitvaartbloemist Nederland zal ook op deze locatie rouwboeketten en rouwstukken gaan afleveren. Heeft u vragen over rouwbloemen bezorgen in Crematorium Laren? Wij adviseren u graag bij het maken van een keuze uit onze rouwboeketten.

13okt

2 november in Gedenkpark Westerveld samen herdenken

Op vrijdag 2 november organiseert Begraafplaats & Crematorium Westerveld (Duin en
Kruidbergerweg 2-6 in Driehuis) een gedenkavond. Van 19.00 tot 20.30 uur biedt Westerveld de gelegenheid om gezamenlijk te herdenken en in het park een kaarsje op te steken. Ook is er een sfeervol verlichte wandelroute met daarlangs mooie gedichten en wordt op verschillende plaatsen live muziek verzorgd. Iedereen is welkom.

Voor wie steek jij een kaarsje op?

Ook dit jaar heeft KRO-NCRV ervoor gekozen om vanwege de unieke uitstraling van het gedenkpark een live tv-registratie te verzorgen vanaf Westerveld. In de uitzending vertellen nabestaanden verhalen over hun bijzondere dierbaren en brengen Nederlandse artiesten troostrijke liedjes ten gehore. 

12sept

Nieuwe website Uitvaartbloemist-Nederland online

Het heeft even geduurd maar we zijn weer online met onze vernieuwde website. De website is ook voor mobiel zo vriendelijk mogelijk gemaakt zodat onze klanten nog makkerlijker rouwbloemen kunnen bestellen.