Bel: 0252-767274 | Voor een stijvol rouwboeket of rouwstuk

Over ons

Uitvaartbloemist Nederland is een onderdeel van de HMF groep. Dit bedrijf is al ruim 65 jaar actief in de bloemenbranche.

Waarom uitvaartbloemist.

Wanneer u een juiste en betrouwbare bloemenspecialist nodig heeft, dan bent u bij ons op het juiste adres. Uitvaartbloemist-Nederland staat als bloemist voor vakmanschap, creativiteit, kwaliteit en service. Dit maakt dat Uitvaartbloemist-Nederland erg veelzijdig is en breed kan worden ingezet. Ons dagelijkse verzorgingsgebied is héél Nederland incl. de waddeneiland. (voor de waddeneilanden dient men wel rekening te houden met langere bezorgtijden.) Als particulier en bedrijf heten wij u van harte welkom op onze website.

Een waardig afscheid met bloemen voor een begrafenis of crematie. Dit kunt u doen dmv een mooi rouwstuk, rouwboeket of rouwkrans. Maar ook een simpele afscheid rouwbloem behoort tot de mogelijkheid. Dit alles wordt gerealiseerd door een groot en enthousiast team aan medewerkers onder leiding van Uitvaartbloemist-Nederland.

ONZE MISSIE.

Uitvaartbloemist-Nederland is een bedrijf wat met haar klant meedenkt. Wij leven ons in de situatie waarin onze klant zich bevind op dat moment. Waar nodig is zullen wij met onze kennis en specialisme u helpen met het maken van de juiste keuzes die er bij een uitvaart zijn.

Daar wij met weinig tussenpersonen werken, zijn wij vrijwel zeker dat de bestelling foutloos zal worden afgeleverd op de juiste uitvaartlocatie. 

Ons team van specialisten hebben wij op meerdere delen van Nederland die daar actief zijn voor ons bedrijf. waar nodig schakelen wij gekwalificeerd personeel in om uw opdracht op de juiste uitvaartlocatie voor u te leveren.

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

WAT DOEN WIJ.

Dagelijks verzorgen wij door héél Nederland bloemen voor elke uitvaart. Er zijn diverse uitvaarten mogelijk in Nederland zoals:

  • Nederlandse uitvaart
  • Chinese uitvaart
  • Hindoestaanse uitvaart
  • Surinaamse uitvaart

Bij bepaalde uitvaarten zijn specifieke rouwarrangementen mogelijk, deze staan op onze wesite of vraag naar eventuele mogelijkheden.

Uitvaartbloemist-Nederland

De mooiste rouw en uitvaartbloemen verzorgen wij voor u van ma. t/m za.dag

Uitvaartbloemist Nederland

Wanneer u een rouwboeket of rouwstuk voor een uitvaart nodig heeft , dan bent u bij ons op het juiste adres.

Dagelijks staan onze specialisten in héél Nederland klaar om de mooiste rouwarrangementen te verzorgen voor de uitvaart van uw dierbare.

24 uur per dag 7 dagen per week rouwbloemen bestellen

Speciaal op maat gemaakt rouwwerk

Directie/Medewerkers