Bel: 0252-767274 | Voor een stijvol rouwboeket of rouwstuk

Bloembinderij 't loo

Winkelhof 't Loo 50, 1851 HT Heiloo

DE ROUWSPECIALIST.

U bent voor een uitvaart op zoek naar een passend rouwboeket dan wel rouwstuk. Bij Uitvaartbloemist-Nederland bent u dan op het juiste adres. Wij kunnen met trots zeggen dat wij al bijna 20 jaar de rouwwerkspecialist zijn op het internet. Mede hierdoor staan wij in nauw contact met vele uitvaartcentra, en zijn wij ook op de hoogte van de levertijden bij deze ondernemingen.

Ook in Noord-Holland staan onze specialisten van maandag t/m zaterdag (uitgezonderd zon- en feestdagen) klaar om onze klanten van dienst te zijn. Een laatste bloemengroet in Alkmaar en omgeving, wij verzorgen het allemaal voor onze klanten.

Bestellen gaat gemakkelijk en snel via onze website, maar u kunt ook langskomen voor een persoonlijk gesprek in één van onze vestigingen. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m zaterdag (9.00 - 18.00 uur) 

ROUWBOEKET / ROUWKRANS.

Van maandag t/m zaterdag (uitgezonderd zon-en feestdagen) zijn onze bloemenspecialisten bezig met allerlei soorten rouwwerken. Een eenvoudig rouwboeket met rozen of een schitterend rouwstuk met diverse kleuren dan wel een liefdevol rouwhart gevuld met rozen. Rouwkransen maken wij ook geheel op maat. Deze kunnen in allerlei kleuren gemaakt worden.

Op onze website staan verschillende voorbeelden om u als klant een indruk te geven van het rouwwerk dat we kunnen leveren voor elke uitvaart. In onze catergorieen groep staan de verschillende vormen die wij dagelijks verzorgen voor onze klanten door héél Nederland. 

Woorden zijn niet altijd nodig om heel veel te zeggen. Laat rouwbloemen uw verhaal vertellen.

MET UITERSTE ZORG GELEVERD.

Uitvaartbloemist-Nederland bezorgt uw bestelling door héél Nederland. Onze vestiging regio Noord-holland verzorgt alle bestellingen van de waddeneilanden tot IJmuiden( alles boven het noordzeekanaal ). Onze vestiging waar u ook persoonlijk langs kunt komen ligt vrij centraal gelegen in Heiloo .

Een mooie herinnering onstaat bij een persoonlijk afscheid met bloemen. Onze klanten komen veelal uit Schagen, Heerhugowaard, Hoorn, Alkmaar, Purmerend, Beverwijk en Zaandam.  

Alle rouwwerken worden door één van onze eigen specialisten met uiterste zorg voor u uitgevoerd.

En indien het voor ons niet meer haalbaar is, zullen wij een vakkundige lokale Euroflorist collega inzetten om de bestelling voor u uit te voeren.

Zo bent u altijd verzekerd dat er rouwbloemen op de uitvaart, dan wel afscheidsplechtigheid aanwezig zullen zijn.