Bel: 0252-767274 | Voor een stijvol rouwboeket of rouwstuk

Uitvaartbloemist Uithoorn

Uitvaartbloemist Uithoorn is ook uw uitvaartbloemist voor uitvaartbloemen in en om Uithoorn.

Wij verzorgen dagelijks uitvaart bloemen , rouwbloemen, rouwboeketten, rouwstukken en vele andere rouwwerken in Uithoorn.

Wij bezorgen uw emotie in Uithoorn met mooie bloemen voor een begrafenis

Door het herdenken van uw geliefde met een rouwboeket of bloemstuk van de uitvaart bloemist in Uithoorn. Wanneer woorden te kort schieten, biedt de schoonheid van de rouwbloemen en boeketten van de uitvaart bloemist uit Uithoorn comfort aan familie en dient als een eerbetoon aan de overledene in Uithoorn.

Wilt u informatie of voorbeelden van rouwbloemen bekijken of online bestellen ?

 

Uitvaartbloemist Uithoorn Rouwboeket witte rozen

Rouwstuk Uithoorn uitvaartbloemist Nederland

 

 

Uitvaartcentrum Bouwens in Uithoorn

Dit uitvaartcentrum ligt naast de Nieuwe Algemene Begraafplaats en beschikt over een crematorium, aula, rouwkamer en ontvangkamer. U kunt in dit uitvaartcentrum de opbaring laten plaatsvinden, maar ook de afscheidsbijeenkomst en condoleance houden. Van de opbaarkamer ontvangt u een sleutel, zodat u uw dierbare kunt bezoeken wanneer u dat wilt.

 

Thuisopbaring

Het is ook mogelijk om uw dierbare thuis op te baren. Zo blijft de overledene in de vertrouwde omgeving en kunt u op ieder moment en zolang als u wilt bij uw dierbare zijn. Een thuisopbaring kan op bed of in een uitvaartkist. Kiest u voor een thuisopbaring, dan kom ik dagelijks bij u om te kijken of alles goed gaat.

 

Afscheid nemen op een andere locatie

Wilt u ergens anders afscheid nemen dan in een uitvaartcentrum in Aalsmeer of Uithoorn, dan kunt u in deze plaatsen ook terecht op een andere locatie. Bijna alles is daarbij mogelijk. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een restaurant, café of clubgebouw. Maar bijvoorbeeld ook aan de aula in het verzorgingshuis.

 

Afscheid nemen in de kerk

Het is ook mogelijk om een afscheidsplechtigheid te verzorgen in de kerk. Zelfs wanneer u kiest voor een crematie. Het is mooi om samen met de nabestaanden uw dierbare te begeleiden naar het crematorium.

 

U kunt in Uithoorn bij verschillende kerken terecht:

 

Uithoorn

Protestantse kerk De Schutse

Emmaüs Parochie, kerkgebouw 'De Burght'

Thamerkerk

Rooms-Katholieke Sint-Jan de Doperkerk (de Schanskerk)